CYR | LAT | ENG
Logo
0102030405060708091011
 

 

КОНТАКТ

"Пут и животна средина"
24 - 26. мај 2023. / Врњачка Бања, Србија

 

Организатор
Српско друштво за путеве “Via-Vita”
Булевар Пека Дапчевића 45, 11000 Београд, Србија

Контакт особа: Весна Митрески
Тел/факс: +381 11 2493 134,
Email: sdp.viavita@gmail.com
Email: sdp@via-vita.rs
Web site: www.via-vita.rs

 

Конгресна агенција
Омнибус
Љутице Богдана 20, 11000 Београд, Србија

Контакт особа: Дејан Влашкалић
Tел: +381 63 250 669, +381 11 451 4662
Email: office@putizivotnasredina.rs
Email: dejan@omnibus.rs
Web site: www.omnibus.rs

 
all rights reserved: Српско друштво за путеве "Via-Vita" / дизајн: © 2017 / www.omnibus.rs